ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Μετά την επιτυχία των 2 ιστοσελίδων που εκπροσωπούν την επιχείρησή μας ΔΙΑ Χειρός, προχωρήσαμε στην κατασκευή ενός πολύ όμορφου θεματικού site που αφορά τα ρολόγια και το κάναμε ειδικά για εσάς που ψάχνετε κάτι πραγματικά καλό, ποιοτικό, όμορφο και σε αξιοπρεπέστατες τιμές. Σας δίνουμε εγγυήσεις πως ότι παραλάβετε από εμάς θα αντέξει στον χρόνο και φυσικά θα είναι κάτι που θα αλλάξει την ψυχολογία σας. Σας δίνουμε την λύση του προβληματισμού για το τι δώρο μπορείτε να κάνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, καλή πλοήγηση…

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Η εταιρεια ΔΙΑ Χειρός είναι Ελληνική επιχείρηση στο χώρο της εμπορίας εξεσουαρ. Ξεκινήσαμε το 2009 και αριθμούμε 2 καταστήματα, Πετρούπολη & Αγίους Αναργύρους. Δημιουργήσαμε μια σειρά καταστημάτων, με στόχο την αγορά κοσμημάτων από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Κατασκευάσαμε για εσάς σύγχρονες ιστοσελίδες που μπορείτε να παραγγείλετε από τον υπολογιστή ή το κινητό σας και να πληρώσετε άμεσα εάν το επιθυμείτε ηλεκτρονικά με την κάρτα σας.

ToRoloi.com

Αυτή η ιστοσελίδα αποτελεί άλλο ένα “κόσμημα” και η συνέχεια από τις επιτυχημένες παρουσίες μας στο διαδίκτυο. Ευχόμαστε ολόψυχα σε εσάς καλή πλοήγηση και καλές αγορές!